TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. Etap 95 konutun sözleşmeleri bu gün imzalanmaya başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap  2. Bölge projesi kapsamında inşa edilen toplam alt gelir grubu 185 konut sayısından az başvuru olduğundan kura çekimi yapılmayacak olup 95 hak sahibi için konut seçim işlemleri İdarece hazırlanan programa göre 18– 29 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Sözleşmeler ilan edilen şerefiyeli konut satış bedelleri üzerinden imzalanacak. Sözleşme imzalama işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. Abidinpaşa Şubesinde gerçekleştirilecek.

Hak sahiplerinin konut seçimi ve sözleşme imzalama işlemleri sırasında aşağıdaki belgeleri getirmeleri gerekmektedir. Belgeleri eksik olan hak sahiplerine seçim yaptırılmayacaktır.
- T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi,
- Konut seçimine hak sahibi gelemeyecekse, adına konutu seçecek kişi için düzenlenmiş, “Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir” veya “Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir” ifadesini içeren noter tasdikli Vekaletname ve vekil olan kişinin Nüfus Cüzdanı veya yerine geçen belge,
- Ankara il nüfusuna kayıtlı olmayan alıcılar için ikametgah belgesi,
- Gelir belgesi. Ayrıca hak sahipleri;
- İlan edilen günde, kendi seçim sırası geçtikten sonra, farklı bir saatte seçim yapmak üzere gelenler, o gün için belirlenen hak sahipleri seçimlerini tamamladıktan sonra seçim yapabileceklerdir. İlan edilen günden daha sonraki günlerde ve konut seçimleri bitmeden seçim yapmak üzere gelirse, o gün için belirlenen hak sahipleri seçimlerini tamamladıktan sonra seçim yapabileceklerdir.
- 29 Eylül 2017 tarihi mesai bitimine kadar işlemlerini tamamlamayan veya gelmeyen kişiler konut alma haklarını kaybedecek

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap alt gelir grubu sözleşme duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap alt gelir grubu 1+1 sözleşme imzalama programı için tıklayınız.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap alt gelir grubu 2+1 sözleşme imzalama programı için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181