TOKİ Ankara Mamak Gülseren'de 144 adet konut bu gün kurasız satışa çıkıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap 2.Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamında 42 adet standart ve 102 adet alt gelir grubu konut şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre Açık Satışa sunulacak.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. etap 2. bölge başvuruları ne zaman?
TOKİ Ankara Mamak Gülseren'de 32 adet 3+1, 10 adet 4+1 standart konut ve 95 adet 2+1, 7 adet 1+1 konutun başvuruları bu gün (21 Kasım 2017) başlayıp 29 Aralık 2017'ye kadar devam edecek.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları nereye yapılacak?
TOKİ Ankara Mamak Gülseren satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Abidinpaşa Şubesi olacak.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. etap 2. bölge konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin; 
a. T.C. vatandaşı olması,
b. Ankara il sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya Ankara il nüfusuna kayıtlı olması, ( Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri kapsamında başvuranların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.)
c. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç)
d. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı bağımsız herhangi bir gayrimenkulün olmaması , (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç)
e. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, - Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
f. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL. olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL. olması gerekmektedir.)
g. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. 

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. etap 2. bölge standart konut satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. etap 2. bölge alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.


TOKİ Ankara Mamak Gülseren daire fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdulkadir Bayşar 6 yıl önce

Nasıl daire alabilirim

Avatar
Abdulkadir Bayşar 6 yıl önce

Nasıl daire alabilirim

banner182

banner181