TOKİ'den Kalecik'e 352 konutluk proje!
Kalecik'te 352 konutluk büyük TOKİ projesi için anlaşma sağlandı. Kalecik Belediyesi'nin talebi üzerine arsa devri aşamasına 3 gelinmesiyle konuyu tekrar ele alan Başkan Filiz Ulusoy, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, ilçede yapılacak yeni etapların 352 konut üzerinden ihale edilecek projelerin onayı ve inşaatların denetimi noktasında Kalecik Belediyesi'nin tam yetkili olması konularında anlaşma sağlandı. Ayrıca ilçenin tarihi dokusunun korunması da kararlastırılarak, yapılacak yeni etapların Kalecik mimarisine uygun olacağı kaydedildi. Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy, "Bir çok vatandaşımızın ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirecek bu önemli projenin ilçemize hayırlı olmasını tememni ederim" dedi.

Büyükşehir Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181