TOKİ'den Kuzey Ankara'ya 809 konut!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kuzey Ankara kent girişinde inşa edilecek 809 konut için ihale gerçekleştirecek. 28 Ocak 2016 tarihinde yapılacak ihalede; 809 konutun yanı sıra 1 ünite merkezi, bir kreşin inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bulunuyor.

TOKİ tarafından Kuzey Ankara kent girişinde inşa edilecek projenin ihale kapsamında; “Kuzey Ankara Kent Girişi 5.Bölge 809 Adet Konut ve 1 Adet Ünite Merkezi, 1 Adet Kreş Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi” yer alacak. 28 Ocak 2016 Perşembe günü saat 14:30’da düzenlenecek ihale, TOKİ’nin Halkalı’daki hizmet binasında olacak.

Ev sahibi olmak isteyen düşük gelirli vatandaşın kurtarıcısı olmaya devam eden TOKİ, Ankara’daki konut proje çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181