TOKİ Mamak'da 396 konutun ihalesini yaptı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara’nın Mamak İlçesi, Yatıkmusluk Mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm ve gelişim projesinde 396 konutun daha ihalesi yapıldı. 26 Temmuz, Salı günü gerçekleşen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

Yükseklikleri zemin+5, zemin+7 ve zemin+8 olan konutların 117’si 2+1 planında, 279’u ise 3+1 planında inşa edilecek. Projede dış cephelerde Ankara’nın geleneksel mimari dokusu göz önünde bulunduruldu.

Aynı proje kapsamında günümüze kadar 1. etapta 132, 2. etapta 176, 3. etapta 424, 4. etapta ise 472 adet konut olmak üzere toplam 1204 konut hak sahiplerine teslim edildi. Bunun yanı sıra aynı alanda 2 adet cami ve bir adet ilköğretim okulu inşa edildi. Proje tamamlandığında bölge eski, sağlıksız ve güvensiz yapılardan tamamen temizlenerek, modern şehircilik anlayışına uygun bir yaşam alanı oluşturulacak.   


TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181