TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap 84 konut kurasız satışa çıkıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 3 adet 1+1 ve 15 adet 2+1 salt gelir grubu konut ve 66 adet standat konut olmak üzere toplam 84 adet konut 24 Temmuz tarihinde T. Halk Bankası A.Ş.’nin Ankara Şubeleri aracılığı ile Açık Satış yöntemi ile satışa sunuluyor. 

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Abidinpaşa Şubesi olacak. 29 Aralık'a kadar devam edecek olan TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin Ankara Şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap alt gelir satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap standart konut satış duyurusu için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gulaybayrak 7 yıl önce

Altgelir ailleler icin nerden bas vurmam gerek

banner182

banner181