Alanya Avsallar'da imar sorunu çözüldü!
Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er, Avsallafın imar sorunlannın çözüldüğünü ve inşaat ruhsatı verilmeye başlandığını açıkladı.

Batı Alanya'nın kalbine imar müjdesi 
Avsallar Mahallesi'nin imar sorunları çözüldü ve inşaat ruhsatı verilmeye başlandı. Alanya Belediyesi'nin, Avsallar'ın yeniden planlanması için başlattığı çalışmalar tamamlandı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı, İnşaat Yüksek Mühendisi Adem Er, Avsallar'm imar sorununun çözüldüğünü, inşaat ruhsatı verilmeye başlandığını müjdeledi.

Er, imar sorununun çözümü sürecinde sabırla bekleyen inşaat sektörü işverenlerine, esnafına ve çalışanlarına gösterdikleri özveriden ötürü teşekkür etti. Er, sözlerini şöyle tamamladı: "Avsallar Mahallesi'nin, Antalya 3. İdare Mahkemesi'nce 27.04.2016 tarihinde iptal edilen nazım imar planı revizyonu tamamlandı, hukuksal eksiklikler giderilerek yeniden ruhsat verilmeye başlan'dı. Avsallar'a hayırlı olsun."

Yeni Alanya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181