Antalya Belediyesi Pirhasanlar Mahallesinde yol çalışmalarına başladı!
Büyükşehir Belediyesi, Pirhasanlar Mahallesi’nin kanayan yarasına derman oluyor. Grup yollarının dar ve tehlikeli olmasından dertli vatandaşların sesine Başkan Menderes Türel kulak verdi. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Başkan Türel’in talimat doğrultusunda, Pirhasanlar grup yolunda çalışma başlattı. Genişletilen yol, dolgu malzemesi ile yükseltilerek sıkıştırılıyor. Ardından bakım, onarım ve alt yapı çalışmaları yapılacak yol asfaltla kaplanacak. 

EN KISA SÜREDE BİTECEK
Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Pirhasanlar Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz ile birlikte grup yolunda yürütülen yerinde inceledi. İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, yol yapım çalışmaları ile ilgili personele teknik bilgiler verdi.  Pirhasanlar yolunun en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.  

MUHTARDAN TÜREL’E TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları bizzat takip eden Pirhasanlar Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz yapılan hizmetlerden dolayı çok memnun olduklarını belirtti. Yılmaz “Başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum ”dedi.
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181