Antalya'da Kavakköy’ün içme suyu sorunu çözüme kavuştu!
Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin kangren haline gelen su sorunlarını bir bir tarihe gömüyor. Eskiyen yetersiz su şebekeleri sağlıklı modern hatlarla değiştiriliyor. ASAT Kumluca Şube Müdürlüğü, bu kapsamda Kavakköy Mahallesi Değirmenciler mevkiindeki vatandaşların yıllardır süregelen su sorununa neşter vurdu. Eski ve yetersiz olması nedeniyle sürekli arıza veren içme suyu hattı yenilendi. ASAT ekipleri, çalışma kapsamında 1400 metrelik içme suyu ana şebeke hattı ve 800 metre yeni içme suyu evsel bağlantı hatlarını döşedi.

Erentepe de çözülecek
Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, içme suyu ve kanalizasyonla ilgili yatırımların belirlenen program dâhilinde devam ettiğini söyledi. Evran, “İçme suyu yetersiz olan yerlere yeni hatlar döşeyerek daha sağlıklı hale getiriyoruz. Erentepe Mahallesi ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Buradaki hatların eski ve yetersiz olması nedeniyle sık sık sorun yaşanıyor. Bu bölgelerdeki sorunları da çözeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181