Antalya'da Ortaköy ve Karacaören mahallesinin ulaşım sorunu çözülüyor!
Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri iki mahalleye ulaşımı sağlayan grup yolunda asfalt çalışması başlattı. 10 kilometrelik bağlantı yolunda öncelikli olarak bakım, onarım ve genişletme çalışması yapan ekipler, ardından sathi asfalt çalışmasına geçti.

HALK SEVİNÇLİ
Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, “İki mahalleden yolla ilgili yoğun şikayet alıyorduk. Başkanımız Menderes Türel’in talimatıyla çalışmalara başladık. Mahalle sakinleri yıllardır bekledikleri hizmete kavuşmanın sevinci içinde. Başkan Türel’e teşekkür ediyorlar. Ortaköy ve Karacaören’e ulaşım artık Büyükşehir ile daha rahat olacak” dedi.

BÜYÜKALAN VE DEREKÖY’DE ASFALTLANACAK
Diğer bir ekibin de Büyükalan ve Dereköy mahalle grup yolunda asfalt öncesi hazırlık çalışmalarına başladığını söyleyen Evran, “8 kilometre uzunluğundaki yolda genişletme yapıyoruz, yağmur sularının yolu olumsuz etkilememesi için bazı kısımlara büzler yerleştiriyoruz. 10 günlük bir alt yapı çalışması sonucunda yol asfalt dökümüne hazır hale gelecek” diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181