Antalya Döşemealtı Akkoç Mahallesi yolları yenileniyor!
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, asfalt çalışmalarının yanı sıra yol bakım ve onarım çalışmalarını da sürdürüyor. Kırsal alan ekipleri,  Döşemealtı’nın Akkoç Mahallesinde yol genişletme çalışması yapıyor. Ekipler, Akkoç Mahalle yolunun yaklaşık 2 bin metrelik bölümünün bir kenarı sarp kayalar, diğer kenarının  derinliği 200 metreyi bulan dik yamaç olması nedeniyle, ulaşımda risk faktörünü ortadan kaldıracak bir genişletme çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yolu genişletmesi ile vatandaşların can ve mal güvenliği de artırılmış olacak.

TÜREL’E TEŞEKKÜRLER 
Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Akkoç mahallesinde sürdürülen yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.  Akdemir, sarp kayalık ve dik yamaç nedeniyle sürücülerin riskli ulaşım yaptığını ancak bu çalışma ile artık daha güvenli bir ulaşım gerçekleştirileceğini belirtti. Öte yandan yoldan geçen vatandaşlar, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti, 

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181