Antalya Döşemealtı'na 2,5 yılda 365 km yeni yol!
Döşemealtı'nda son 2,5 yılda 365 km yeni yol açıldı. İlçenin tüm mahallelerinde açılan yeni yollar sürücüleri olduğu kadar, yayaları, engelli vatandaşları ve bisikletli sürücüleri de sevindirecek nitelikte.

Hızlı nüfus artışıyla beraber konut ve işyeri yapımının hız kazandığı Döşemealtı ilçesinde vatandaşların mağdur olmaması için büyük çaba harcayan Döşemealtı Belediyesi, aynı anda birçok mahallede sürdürdüğü yol çalışmaları ile mahalleleri, cadde ve sokakları birbirine bağlıyor.

Belediye imkanlarıyla
Belediye Başkanı Turgay Genç'in talimatı doğrultusunda başta bulvarlar olmak üzere büyük yollar çift yön ve çift şerit olarak planlanırken, yaya, engelli ve bisikletlilerin kullanımına uygun olmasına özen gösteriliyor. Yol çalışmaları son 2,5 yılda 365 kilometreye ulaştı.

Her mahalle de çalışma var
Yoğun yapılaşma altındaki Çıplaklı Mahallesi'nde 1709 ve 1720 sokakta başlatılan yol açma çalışmaları önemli oranda tamamlandı. Serme ve sıkıştırma çalışmalarının ardından çift yön ve çift şerit olarak hizmet verecek 20'lik yeni yol birden çok mahalleyi birbirine bağlayacak.

Yeni yollara sıcak asfalt, ara yollara parke taşı
Açılan yolların tamamının asfaltlanması için büyük bir asfalt ihalesi gerçekleştireceklerini bildiren Başkan Turgay Genç, “Şehit Mustafa Gürcan Caddesi'ndeki gibi açmış olduğumuz bütün yollar asfaltlanacak. Sezon başında ihalemizi yaptık ancak itirazlar yüzünden başlayamadık. Yeni ihalenin ardından yollarımız sıcak asfaltla kaplanacak, ara yolları da kendi parke fabrikamızda ürettiğimiz bordür ve parke taşlarıyla düzenleyerek halkımızın hizmetine açacağız” dedi.

Döşemealtı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181