Antalya Döşemealtı'na Gençlik Merkezi!
Döşemealtı'nda yatırımlar hız kesmiyor. Belediye Başkanı Turgay Genç'in vizyon projeleri arasında yer alan Gençlik Merkezi'nin yapımına başlandı. Döşemealtı'nın ilk gençlik merkezi yaklaşık 6 milyon liraya mal olacak ve 300 günde hizmete açılacak.

Döşemealtı Belediyesi, ilçenin çok daha modern ve yaşanabilir bir kent olması için hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor. Döşemealtı'nda yaşayan başta gençler olmak üzere 7'den 77'ye herkesin yararlanabileceği Gençlik Merkezi, Yeşilbayır Mahallesi'nde Şehit Er Tevfik Cebeci Stadı'nın yan tarafındaki 6 bin metrekarelik alana inşa ediliyor.

Açık-kapalı yüzme havuzlu
Bodrum dahil toplam 3 katlı olarak projelendirilen Döşemealtı'nın ilk Gençlik Merkezi'nin inşaatı 300 günde tamamlanıp hizmet vermeye başlayacak. Gençlik Merkezi'nde açık ve kapalı yarı olimpik yüzme havuzları, çocuklar için mini havuzlar, engelli vatandaşlar için özel platformlar, dinlenme alanları ve 60 araçlık otopark yer alacak.

Her katı özel olarak projelendirildi
Gençlik Merkezi'nin bodrum katında; çok amaçlı eğitim ve gösteri salonu, çeşitli sportif etkinliklerin yapılabileceği oyun alanları, depo ve sığınak var. Binanın birinci katında; yarı olimpik yüzme havuzu, hemşire ve doktor odası, eğitmen odaları, bilgisayar dersliği, idari ofisler, 100 kişi kapasiteli konferans salonu, 2 ayrı seminer odası, soyunma odaları ve duş kabinleri bulunuyor. İkinci katta ise; çok amaçlı plastik sanatlar atölyesi, 2 müzik odası, drama ve tiyatro salonları, mutfak, sergi alanı ve dinlenme bölümleri yer alıyor.

“Gençlere yatırım yapmaya devam”
Gençlere yatırımı, geleceğe yatırım olarak gördüğünü söyleyen Başkan Turgay Genç, “Döşemealtı büyüyor ve gelişiyor, buna paralel olarak da ihtiyaçları çeşitleniyor. Bu sorumluluk duygusuyla yatırımlarımızı planlıyor, projelendiriyor ve çalışıyoruz. İnşaatına başladığımız Gençlik Merkezi ile gençlerimiz okul dışındaki zamanlarını burada kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirme fırsatı bulacak. En önemlisi de gençlerimiz artık kent merkezine gitmek zorunda kalmayacak” dedi.

Döşemealtı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181