Antalya Döşemealtı'nda 8 yeni parkın yapımına başlandı!
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, vatandaşların talepleri doğrultusunda Yeniköy Mahallesi'nde 5, Yeşilbayır Mahallesi'nde 2 ve Karaman Mahallesi'nde 1 tane olmak üzere toplam 8 yeni parkın startını verdi. Yeni parklarla ilçe genelindeki park sayısı 105'e çıkacak. İçinde oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme bölümleri, tuvalet, kafeterya, köpek besleyenler için özel parkur, mini göletler, voleybol-basketbol sahaları, tenis kortları bulunan modern park halkasına 8 tane daha ekleniyor.

Yeniköy Mahallesi'ne 5, Yeşilbayır Mahallesi'ne 2 ve Karaman Mahallesi'nde 1 tane olmak üzere toplam 8 yeni park ile 17 bin 714 metrekare atıl alan yeşillendirilip, çevre düzenlemesiyle birlikte vatandaşların hizmetine açılacak. 3 milyon liraya mal olacak yeni parkların Mayıs ayında tamamlanması hedefleniyor. Yeni parklarla birlikte ilçedeki park sayısı 105'e ulaşacak.

Atıl alanlar değerlendiriliyor
Öte yandan Döşemealtı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, tüm yeşil alanlarda bakım onarım ve çevre düzenlemesi yapıyor. Vatandaş ve okullardan gelen talepler doğrultusunda uygun görülen alanlara küçük oyun gurupları da yapılıyor. Yeni yatırımlarla çehresi değişen ilçede parklar, engelli vatandaşların da yararlanabileceği biçimde düzenleniyor.

Antalya Döşemealtı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181