Antalya Manavgat yollarını yeniliyor!
Büyükşehir Belediyesi, Manavgat, Serik ve Aksu’da toplam 30 kilometrelik yolu sıcak asfaltla buluşturmak üzere çalışma yapıyor. Çalışmalar tamamlandığında yollar daha modern ve güvenli ulaşıma kavuşacak.

Antalya asfaltsız yol bırakmamak üzere çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Aksu Kayadibi ile Serik Kırbaş, Kozan, Çatallar ve Dorumlar grup yolunu yeniliyor. Toplam 24 kilometrelik yolun bakım ve onarımını yapan ekipler, şarampolleri temizliyor, silindir aracıyla sıkıştırılarak yolun uzun ömürlü olması sağlanıyor. Yenileme çalışmasının ardından asfalta kavuşacak grup yolu modern ve güvenli hale gelecek.
 
MANAVGAT’TA ASFALT SEFERBERLİĞİ 
Diğer bir ekip de Manavgat’ta sıcak asfalt çalışması yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Çayyazı ve Yukarıışıklar mahallelerini asfaltla buluşturan ekipler, şimdi de Bereket, Yavrudoğan ve Gaziler mahallelerinde sıcak asfalt çalışması yürütüyor. Oldukça bozuk olan toplam 6 kilometrelik yolun kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Manavgat halkının memnuniyetle karşıladığı sıcak asfalt çalışmalarını İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Yavrudoğan Mahalle Muhtarı Hilmi Baştaş, Bereket mahalle Muhtarı Mustafa Aysal ile birlikte yerinde inceledi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181