Antalya Serik ve Gazipaşa’da grup yolları yenileniyor!
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Antalya’nın bir ucundan diğer ucuna asfaltsız yol bırakmamak için çalışıyor. Ekipler, Serik’in Gebiz, Akçapınar, Dorumlar, Çatallar ve Kırbaş mahallelerinin ortak kullanımında olan 24 kilometrelik grup yolunu asfaltlıyor. Ekipler, grup yolunun Gebiz-Akçapınar kısmında dolgu ve şarampol temizliği ile alt yapı çalışmalarını tamamlarken doğal su akış kontrolü için büz yerleştiriyor. Hazırlık çalışmaları tamamlandığı Dorumlar, Çatallar, Kırbaş mahalleleri bölümünde ise sathi kaplama asfalt çalışması yürütülüyor. 

YILLARDIR İHMAL EDİLEN YOLA BÜYÜKŞEHİR EL ATTI
Ekipler, Gazipaşa’nın Ilıca, Karatepe ve Şahinler mahallelerinin ortak kullanımında bulunan ve yıllardır ihmal edilen 18 kilometrelik grup yolunda da stabilize yol yapım çalışması yapıyor. Ekipler, grup yolunun şarampollerini temizlerken, doğal su akışını sağlamak için büzler yerleştiriyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından grup yolu asfaltla kaplanacak. Ilıca Mahalle Muhtarı Hasan Ali Kaplan yolun 3 mahallenin ortak kullanımında olduğunu,  uzun yıllardır ihmal edildiğini belirterek, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir de Serik ve Gazipaşa’da devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181