Antalya Susuz-İmecik mahalle yolu yenileniyor!
Büyükşehir Belediyesi, kırsalda başlattığı asfalt seferberliğine Korkuteli’nin Susuz ve İmecik mahalle yolunda devam ediyor. Bakım ve onarım çalışmaları süren yol asfaltlandığında ulaşım daha modern ve konforlu hale gelecek.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Korkuteli ilçesine bağlı Susuz-İmecik Mahalle yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması başlatıldı. Toplam 20 kilometre uzunluğundaki yolun bozulan kısımları sökülerek tekrar onarılıyor ve yol şarampolleri temizleniyor. Sulama aracı ile sulanarak silindir vasıtası ile sıkıştırılan yolun uzun ömürlü olması sağlanıyor.

KONFORLU ULAŞIM 
Çalışmaları yerinde incelemek için bölgeye giden Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, mahalle yolunda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek alt yapı ve stabilize ekibinden bilgi aldı. Susuz-İmecik mahalle yolu tamamlandığında bölgede ulaşım daha konforlu ve güvenli hale gelecek. 

Antalya Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181