Döşemealtı'nda TOKİ'ye 2 bin 500 metrekare parke yol!
Döşemealtı Belediyesi ilçedeki tüm mahallelerde yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. 2,5 yılda açılan 365 km yeni yolun yanı sıra Belediye'nin kendi fabrikasında üretilen bordür ve kaldırım taşlarıyla bugüne kadar 10 kilometre yeni kaldırım ve 15 kilometre de parke yol inşa edildi.

Döşemealtı'nde vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda kaldırım ve parke yol çalışmalarına da hız verildi. Çıplaklı Mahallesinde bulunan TOKİ konutları içerisinde eskiyen ve bozulan parke yol hem yayalar hem de araçlar için tehlike oluşturmaya başlayınca Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in talimatı ile siteye yeni parke yol ve kaldırım yapımına başlandı.

TOKİ sakinlerinin isteklerini geri çevirmeyen Fen İşleri Müdürlüğü, ilk olarak bölgede bulunan eski parke yol ve kaldırımları iş makineleriyle temizleyerek yeniden serme ve sıkıştırma işlemi yaptı. Ardından da Döşemealtı Belediyesine ait parke tesislerinde üretilen kaldırım ve kilit taşlarının yerleştirme işlemine geçildi. 500 bin TL'ye mal olan 2 bin 500 metrekare parke yol ve 200 metrekare kaldırım taşı döşeme işlemi bitme aşamasına geldi. Başkan Genç, "Planlarımızda olan yeni yol yapım ve asfaltlama işlemlerini sürdürüyoruz. Bunun dışında vatandaşlarımızdan gelen isteklere de yanıt vererek parke yollar, kaldırımlar ve yeni sosyal donatı alanları yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Döşemealtı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181