Kepez Belediyesi Fabrikalar Mahallesi’nde altyapı çalışmalarına başladı!
Kepez Belediyesi, ilçede bulunan mahallelere modern bir imaj kazandırmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün eş zamanlı olarak farklı mahallelerde yürüttüğü çalışmalarla ilçe kabuk değiştirerek daha konforlu bir yapıya kavuşuyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Fabrikalar Mahallesi’nde elektirik ve telefon hatlarını yer altına aldı. Görüntü kirliliğinin son bulduğu mahallenin sokaklarına 19 bin ton asfalt döşendikten sonra, 15 bin metrekare kaldırım çalışması sürdürülüyor.

Başkan Hakan Tütüncü’nün göreve geldiği 2009 yılından bu yana değer kazanarak günden güne daha popüler bir nokta haline gelen ve Antalya’nın en fazla yeşil alana sahip olma ünvanını artırarak koruyan Kepez’de, 66 mahallede dönüşümlü olarak gerçekleşen çalışmalarla ilçe yenileniyor. Başkan Tütüncü, yeni çalışmalarla kazandığı modern imajın Fabrikalar ve Kepez’e hayırlı olmasını temenni ederek, her geçen günle birlikte şehri güzelleştirmeyi amaçladıklarının altını çizdi.

Kepez Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181