Kepez Varsak Sanayi Sitesi’ne yeni yol yapılıyor!
Antalya’nın 3’üncü sanayi sitesi olarak hizmete giren ve Kepez Belediyesi tarafından yolları asfaltlanan Varsak Sanayi Sitesi’ne yeni bir yol daha açılıyor. 3 bin 80 metre uzunluğunda ve 16 metre genişliğindeki yol, Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçeye kazandırılıyor.

Varsak Esentepe ve Varsak Altıayak mahallelerinden geçen yeni yol, 47 bin 880 metrekareden oluşuyor. Yeni açılan yol için fen işleri ekipleri tarafından 1164 ton mıcır, 76 ton asfalt ve 39 ton astar kullanılıyor. Ayanoğlu Caddesi adıyla açılan yol için çalışmalar sürerken, yeni sanayi sitesine ulaşım bu yoldan gerçekleştirilecek.

Yüzlerce kilometre yeni yolu ilçeye kazandıran Kepez Belediyesi, modern bir Kepez’in şekillendiği proje ve çalışmalarıyla ilçenin değerine değer katıyor. Kepez, gelişen değişen ve vizyon projelerle kabuk değiştiren bir nokta olarak Antalya’nın göz bebeği oluyor.

Kepez Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181