Melikgazi Taha Carım Bulvarı trafiği rahatlatacak!
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Taha Carım Bulvarı 4. Etap yol çalışmasının tamamlanması ile Kayseri trafiğinin nefes alacağını ve sadece ulaşımda değil ekonomiye ve sosyal yaşama da katkı sağlayacağını söyledi. 
 
Toplam 5000 metre uzunluğunda 25 metre genişliğinde…
Şehir içi büyük yollara büyük önem verdiklerini ana artel olarak bilinen bu yolların aslında seri ve güvenli ulaşıma birçok katkısı olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak Taha Carım Bulvarı 4. Etap yol çalışmasına büyük önem veriyoruz. Toplam 5000 metre uzunluğunda 25 metre genişliğinde olan bu bulvarın açılması ile 6 mahallede trafikte rahatlama sağlanacaktır. Bu bölgede yol ile trafik akışı daha etkin, verimli ve güvenli hale getirdiği gibi bölgenin planlı yapılanmasına, modern çok katlı binaların inşaatı, dolayısı ile ekonomiye ve sosyal yaşamın değişmesine ve gelişmesine katkı sağlayacaktır.  Taha Carım Bulvarı; Kazımkarabekir Mahallesi TOROS CADDESİ ile Esentepe Mahallesi GİRNEŞEHİTLER CADDESİNE bağlanacaktır.  Dolayısı ile ilçenin batı bölümünde daha kestirme bir yoldan ulaşımını sağlayacaktır. Dolayısı ile diğer yolların yükünü hafifletecektir” dedi.
 
Yüksek gerilim elektrik hattı kaldırıldı…
Yol çalışması sırasında Telekom, TEK, Kayseri Gaz, KASKİ gibi alt yapı kuruluşları ile ortak çalışma yapıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Taha Carım Bulvarı 4. Etabın Melikgazi ilçesi olarak değil Kayseri şehri olarak trafikte büyük bir rahatlama ve güvenli ulaşım sağlanacağını kaydetti.

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181