Süphi Türel Caddesi açıldı!

Kepez Belediyesi’nin organize ettiği caddenin açılışına, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Esat Göyük, AK Parti Antalya kadın Kolları Başkanı, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Adlıhan Dere, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve Antalya halkı katıldı. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, merhum babasının isminin verildiği caddenin açılış konuşmasında, kendisi için çok önemli ve duygusal bir gün yaşadıklarını belirtti. Konuşmasına Mardin’in Serik ilçesinde şehit edilen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ü rahmetle anarak başlayan Başkan Menderes Türel, caddeye ismi verilen babasının gazeteci olduğunu ve ömrünün demokrasi mücadelesiyle geçtiğini dile getirerek; “Geçmişten gelen bu mücadelenin bugün 15 Temmuz Kahramanları tarafından da devam ettirildiğini görüyoruz. Bu caddeye demokrasi mücadelesi veren babam Suphi Türel’in ismini layık gören Kepez Belediye meclis üyelerinin tamamına ve açılışını yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ederim. Açılışını yaptığımız bu caddenin Antalya’mıza hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.

Açılış töreni sırasında Milletvekilleri Mustafa Köse ve Gökçen Özdoğan Enç ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Suphi Türel Caddesi’nde yer alan Samut Comfoty City projesinin inşa alanına ziyarette bulundu. Projenin ait olduğu şirketin sahibi İşadamı Hüseyin Samut ve ekibi ile tüm şantiye çalışanları gerçekleşen ziyarette tam takım hazır bulundu. İşadamı Hüseyin Samut caddeye verilen ismin çok anlamlı olduğunu ve açılış töreni ile gerçekleşen ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duydukların belirtti. Başkan Menderes Türel, projenin caddeye ve bölgeye büyük bir değer kattığını belirtirken, Milletvekili Mustafa Köse ise İşadamına övgüde bulunarak “Samut yaparsa en iyisini yapar” ifadelerini kullanarak yatırımların önemine dikkat çekti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181