Antalya Ali Çetinkaya Caddesinde kentsel dönüşüm zamanı!
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi, Meydan Kavşağı ve Ali Çetinkaya caddesine bağlanan alternatif yollarda düzenleme çalışmasına başladı. Ali Çetinkaya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi Yapım İşi kapsamında; aydınlatma tesisatları, sulama, peyzaj projeleri ile cephe tadilatı işleri kapsamında, yaya yollarının düzenlenerek kaplamasının değiştirilmesi, engellilerin kullanımı için uygun hale getirilmesi, yeşil alanlarının düzenlenerek, dinlenme, seyir alanları oluşturulması, yola cephe veren mevcut yapılara ait cephe tespit ve düzenleme çalışmaları işinin yapılması, alternatif yolların yenilenmesi, kaldırım yapılması ve meydan kavşağının düzenlemesi çalışmaları yer alıyor.  

DÖRT ETAPTA YAPILACAK TRAFİK AKSAMAYACAK
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi yetkilileri, dört etap olarak uygulanacak proje kapsamında ilk etap olarak Meydan Kavşağı’nda bulunan parkın ara yolunun trafiğe kapatılacağını açıkladı. Yetkililer, buradaki çalışmanın ardında da ana yolun bir kısmının trafiğe kapatılıp ulaşımın parkın ara yolundan verileceğini ifade etti.

Antalya Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181