Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm başlıyor!
Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, projenin onaylanmasının Antalya ve Kepez adına çok önemli bir karar olduğunu belirtirken, kararın geçmesinde katkısı bulunan başta Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü olmak üzere tüm kent yöneticilerine teşekkür etti. Kararla birlikte bölgede bulunan 160 gecekondunun yıkılarak yerine çağdaş konutların, okulların, kütüphanelerin ve spor tesislerinin yapılacağını aktaran Akbıyık, bölgenin Antalya'ya yakışan modern bir görünüm kazanacağmı söyledi.

Çalışmalar hızla başlayacak
Kentsel dönüşümün önündeki tüm engellerin kakmasından dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını dile getiren Akbıyık, "Bugünden itibaren gerekli hazırlıklar tamamlanarak projeyi hayata geçirecek çalışmalar hızla başlayacaktır. Müteahhitler olarak bizler vatandaşlarla birlikte en güzel konut projelerini uyum içerisinde hayata geçireceğiz ve Antalya'nın hak ettiği modernleşmeye katkı sağlayacağız" dedi. Akbıyık ayrıca kararı onayan Bakanlar Kurulu üyelerine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürü bir borç bildiklerini belirterek, "Hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımızın Antalya'ya ve Kepez'e vermiş oldukları önemi, değeri bir kez daha görmüş i olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz" i diye konuştu.

Hasret ÇELİK / Akdeniz Manşet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181