Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesi!
Toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacak olan Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesi detayları haberimizde yer alıyor.

Sur Yapı imzası ile inşa edilecek olan Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesi Kepez'in Santral Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Öncelikle 2019 yılında teslim edilecek ilk bin konutun ön satışına başlanan Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde toplam 261 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alan planlanıyor. 

Yaklaşık 19 bin konutun bulunacağı Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde 5 bin 73 konut bulunacak. Antalya Kepez Santral kentsel dönüşüm projesi olan ​Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde meydanlar, göletleri müzeler, yeşsur il alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane ve pazar alanları yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181