Antalya Muratpaşa'da kentsel dönüşüm başladı!
Muratpaşa Belediyesi Muratpaşa Mahallesi'nde yaklaşık 9 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm projesi uygulayacak.

Haşim İşcan Kültür Merkezi yanında yıkılma tehlikesi nedeniyle can güvenliği için tehdit oluşturan yapıları barındıran 9 bin metrekarelik alanda dönüşüm projesi uygulanıyor. İnsan sağlığı için büyük risk taşıyan, kamu sağlığı ve güvenliğini tehdit eden taşınmazları tasfiye eden Muratpaşa Belediyesi ekipleri, düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

22 GECEKONDU YIKILDI
Muratpaşa Mahallesi'ndeki yaklaşık 9 bin metrekarelik 598 adadaki alandaki 22 gecekonduyu yıkan Muratpaşa Belediyesi, temizlik çalışmasını sürdürüyor. Bu alanda; Haşim İşcan Kültür Merkezi önündeki parkla bütünlük sağlayacak yaşam alanı niteliğinde özel proje uygulanacak. Yoğun yapılaşmanın olduğu Antalya'ya, doğal dokusunu koruyup yeni bir kent parkı kazandıracak olan Muratpaşa Belediyesi, önümüzdeki süreçte de planda olduğu gibi semt pazarı inşa edecek.

Hürriyet Akdeniz Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181