Başkan Akbıyık, Kepez kentsel dönüşümü değerlendirdi!
Kepez'de kentsel dönüşümün son halkası olan projenin çok önemli bir proje olduğunu dile getiren Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, hem mahalle sakinlerinin hem de müteahhitlerin uzun süredir beklediği bir kararın alınmış olmasmdan dolayı, son derece memnun olduklarını ifade etti.

Yeni Emek'teki kentsel dönüşümün bir benzerinin bu bölgede hayata geçirileceğini aktaran Akbıyık, yapılacak referandumdan olumlu sonuç çıkacağını, sonrasında ise Kepez Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi meclislerinden, planın hızla geçerek bürokratik işlemlerin bir an önce tamamlanmasını beklediklerini dde getirdi. Proje kapsamında binalara belli şekil şartlarının geleceği noktasında olduğuna dikkati çeken Akbıyık, "Başkanımız Hakan Tütüncü, binaların dış renginden, hangi tür kiremit kullanılacağına kadar imar planında notlar bulunacağını açıklamıştı. Güzel bir yapdaşma ortaya çıkarmak adma alınan kararları müteahhitler olarak biz de destekliyoruz" dedi. 

Kentsel dönüşüm projelerinin inşaat sektörü açısından da son derece önemli olduğunu vurgulayan KEMDER Başkanı Akbıyık, Kepez Belediye Başkam Hakan Tütüncü'nün, Kepez'in güzelleşmesi adına atmış olduğu bu adımların; kent için çok büyük adımlar olduğunu söyledi. KEMDER olarak başta Hakan Tütüncü olmak üzere katkısı olan herkese teşekkürü borç bildiklerini dde getiren Akbıyık, Kepez'e ve Antalya'ya katkısı olacak her projeyi desteklemeye hazır olduklarını belirtti. 

Antalya Son Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181