'Kepez'de amortisman süresi 14 yıl'!
Sur'un kapıları 1 'den açılıyor Sur Yapı'nın, Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm kapsamında geliştirdiği projesinde ön satışlar başladı. Toplam 19 bin konutun yer alacağı projede, ilk etapta 2019'da teslim edilecek bin konut satışa sunuldu. Projedeki 1 + 1 daireler 107 bin TL, 2 + 1 daireler 199 bin TL, 3 +1 daireler 295 bin TL ve 4+1 daireler ise 460 bin TL'den başlayan peşin fiyatlarla satışa sunuldu.

Projede iki farklı ödeme planı sunduklarını anlatan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Tamamı peşin ödemelere yüzde 10 indirim uyguluyoruz, birinci ödeme sisteminde yüzde 20 peşin alıyoruz. Yüzde 80'lik kısmı ise banka kredisi şeklinde ödeniyor. Bu ödeme imkânı kapsamında yüzde 5 iskonto uyguluyoruz. İkinci seçenekte ise yüzde 35 peşin alıyoruz, Eylül 2018'de yüzde 10 ara ödeme alıyor, kalan kısmı ise vade farksız 36 eşit takside bölüyoruz" dedi. Elmas, Kepez bölgesinin kira amortisman süresinin 14 yıl olduğunu belirtti.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181