Kepez'in doğu mahallelerinde gecekondular yıkılıyor!
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin doğusundaki Beşkonaklılar ve Göksu mahallelerinde açılan yeni yollarda incelemelerde bulundu.

Başkan Tütüncü, yeni yollarla ilgili Fen İşleri Müdürü Ali Aslan’dan bilgi aldı.

Yeni yollar yatırımın önünü açıyoruz 
Geniş parsellerden dolayı ilçenin doğusundaki mahallelerin konut yatırımı için cazip olduğuna işaret eden Tütüncü, “Yeni yatırımları yapmadan evvel en çok ihtiyaç duyulan şey yol. Eğer yollar açılmaz ise o takdirde yatırımlar bölgeye sağlıklı bir şekilde gelemiyor. O sebepten dolayı 8 yıldan bu yana olduğu gibi bu yılda yeni yol açma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aslında vatandaşımızın yatırım yapabilmesi için yollarını açıyoruz. Açtığımız yeni yollar,  sağladığımız imar hakları Beşkonaklılar ve Göksu mahallelerine yeni yatırımlarını gelmesinin ve bölgede gecekonduların yerine modern bir şehrin kurulmasının önünü açtı.”  açıklamasını yaptı.

“Modern mahalle sokakları yapıyoruz”
Açtıkları yeni yolların mahallelerde hızlı bir şehirleşmeyi başlattığının altını çizen Tütüncü, yeni yol çalışmasıyla gecekondu yollarını modern mahalle sokakları haline getirdiklerini kaydetti.

Başkan Hakan Tütüncü, alt yapısı hazırlanan yeni yolları, sathi asfalt sezonunda asfaltlayacaklarını da aktardı.

İki mahalleye 29 bin metre yeni yol 
Beşkonaklılar ve Göksu’nun bambaşka bir geleceğe doğru kanatlandığını söyleyen Tütüncü, “Kepez’in mahalleleri eğitim kurumlarıyla, spor tesisleriyle, sosyal tesisleriyle, yollarıyla orta refüjleriyle, parklarıyla bambaşka bir güzelliğe kavuşuyor. 8 yıldan beri hizmet yolculuğumuzda adım adım değiştirdiğimiz mahallelerimiz arasında Göksu ve Beşkonaklılar da var. Bu iki mahallemiz geleceğin Kepez’inde güzel bir yerleşim yeri olacak.” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile inşa ettikleri ilçenin doğu yakasından geçen Altınova Havaalanı Yolu’nu Korkuteli Kavşağı’na bağlayacak olan yolu da inceledi.

Başkan Hakan Tütüncü’nün 8 yıllık döneminde Beşkonaklılar’da 2 bin metre, Göksu’da ise 27 bin metre yeni yol açıldı. 

Kepez Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181