Kepezaltı Santral Kentsel Dönüşüm Projesi!
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalya'nın değerine değer katacak Kepezaltı Santral Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Türkiye'nin en sorunsuz en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Kepezaltı Santral Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez ve Santral mahallelerini kapsıyor. Bu dönüşüm projesi ile Kpez ve Santral Antalya'nın en değerli bölgesi olacak. Antalya'yı yeni cazibe merkezi haline getirecek olan kentsel dönüşüm projesinde iki mahallede yaşayan 3 bin 258 hak sahibinin yüzde 93'ü ön protokolü imzaladı. Antalya'nın çehresini değiştirecek dönüşüm projesi ile hak sahiplerine hiç para ödemeden metrekare hakları kadar daire sahibi olma, aynı sokakta oturma ve ister büyük bir tek daire isterse küçük metrekareli iki daire sahibi olma imkanı sunuluyor. Kepezaltı Santral Kentsel Dönüşüm Projesi boyunca kira yardımı yapılacak vatandaşların taşınma giderleri de Büyükşehir tarafından karşılanacak. Dönüşüm ile mahalle sakinleri tek kuruş ödemeden, metrekareleri kadar daire sahibi olacak ve mülkleri 3 kat değerlenecek. 

Hızla ilerlemekte olan Kepezaltı Santral Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 261 bin metrekare yeşil alan bulunacak. Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacak olan kentsel dönüşüm projesinde büyük meydanlar, göletler, müzeler, yeşil alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, pazar alanları, hastane gibi yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkaracak sosyal alanlar yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181