Antalya Gold Residence Masa 1 ve 2 projeleri inşaatına başlandı!
EKŞ Ekşioğlu, Antalya-Kepez'de şehir içerisindeki yerleşime açık en yüksek tepe noktasında bulunan Masa Dağı bölgesinde iki projeye birden başladı.

ANTALYA'YA TEPEDEN BAKIN
EKŞ Ekşioğlu, Antalya-Kepez'de şehir içerisindeki yerleşime açık en yüksek tepe noktasında bulunan Masa Dağı bölgesinde 144 dairelik 'Masa 1' ve 'Masa 2' projelerinin inşaatına başladı.

Gold Residence Masa 1 ile Gold Residence Masa 2 olarak adlandırılan projelerde toplam 144 daire bulunuyor. 96 metrekareden 310 metrekareye kadar değişen büyüklüklere sahip 16 farklı tip (1+1) (2+1) (3+1) (3,5+1) (4+1) (4,5+1) ve (5,5+1 dubleks) ev seçenekleri alıcılara sunuluyor. Teraslı mimari tasarımıyla Babil'in Asma Bahçeleri'ni de andıran proje; Kepez, Masa Dağı'nda şehir orman deniz manzaralı ve şehri panoramik olarak gören bir alanda inşa ediliyor.

HASTANE VE OTOGAR
Ayrıca devletin bölgede kısa sürede yapımına başlayacağı birçok yatırım planı da bulunuyor. Yapımına başlanacak olan Antalya Şehir Hastanesi'ne iki kilometre mesafede bulunan Gold Residence Masa projesi, yine yapılması planlanan şehirlerarası otogar ve Antalya-îstanbul Yüksek Hızlı Tren bağlantı noktasına da yine iki küometre uzaklıkta yer alıyor. Antalya Uluslararası Havaalanı'na yalnızca 18 dakikada ulaşılan bölgenin şehir merkezine uzaklığı ise sadece yedi kilometre.

SIFIR FAİZ İMKANI
EKŞ Ekşioğlu, 'Altın Evler' adını verdiği ve kısa süre önce Lara ile Kundu projelerine özel olarak yüzde 27 peşinat, 60 aya varan vade seçenekleri, yılda bir defa ara ödeme ve 0 faiz imkanı sunduğu firma bünyesinde senetli satış kampanyasını Gold Residence Masa projelerinde de devam ettiriyor.

PEŞİNDE İNDİRİM VAR
99 bin liradan başlayan peşinatla banka kredisiz ve faizsiz ev sahibi olma imkanı sunan kampanya kapsamında; evin büyüklüğüne göre değişen ve 2 bin liradan başlayan aylık taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Üstelik taksit ödemeleri Şubat 2018'de, yani betonarme kaba inşaat imalatı bittiğinde başlıyor. Peşin ödemede ise sadece 9 ev için geçerli olmak üzere yüzde 10 peşin ödeme indirimi de sunuluyor.

TAPULAR HEMEN TESLİM EDİLİYOR
Proje ve örnek evin görsellerine www.goldresidencemasa.com internet adresinden de göz atmak mümkün. Üstelik evinizi düşerseniz peşin, dilerseniz taksitle alın tapunuz hemen size teslim ediliyor. Türkiye'nin inşaat sektöründe marka kuruluş olarak faaliyet gösteren ve yeni bir yaşam söylemiyle yola çıkan EKŞ Ekşioğlu, 50 yılı aşkın bir süredir Türkiye halkına katma değer oluşturacak projelere imza atıyor. Firma, diğer yandan kısa, orta ve uzun vadede çok kazandıracak yatırım fırsatlarını müşterilerine sunmayı sürdürüyor.

Posta Ek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181