Antalya konut projeleri 2017!
Türklerin ve yabancıların yaz aylarında tatil için akın ettiği ve şehirden çok etkilenip kalmak istesikleri Antalya konut projeleri 2017 listesini sizler için derledik. Gerek kentsel dönüşüm ile gerekse yeni projelerle dikkat çeken Antalya yeni konut projeleri çalışmaları devam ediyor. İşte Antalya konut projeleri 2017...

Sur Yapı Antalya projesi
Antalya Kepez Santral kentsel dönüşüm projesi olan ​Sur Yapı Antalya projesinde meydanlar, göletleri müzeler, yeşil alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane, pazar alanları bulunacak.  Hak sahiplerine 5 bin 73 daire ayrılan Sur Yapı Antalya projesi Sur Yapı imzası ile hayata geçirilecek. Sur Yapı Antalya projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Deluxe Antalya projesi
165 konuttan oluşan Deluxe Antalya projesi Antalya Kepez'de inşa ediliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Deluxe Antalya projesi'nde 2+1'ler brüt 112 metrekare, 2+1 loft daireler brüt 142 metrekare, 3+1'ler brüt 158 metrekare, 4+1'ler brüt 193 metrekare, 4+1 loft daireler brüt 187 metrekare büyüklüğünde planlandı. Deluxe Antalya projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Sunis Residence
25 bin 400 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Sunis Residence Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yükseliyor. 152 konut olarak tasarlanan Sunis Residence projesinde kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, restoranlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, dinlenme alanları ve kent mobilyaları, akıllı ev sistemi, depo ve diğer ticari hizmet alanları yer alıyor. Sunis Residence daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Tepe Şehir Konutları Antalya
9 bin 109 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Tepe Şehir Konutları Antalya Kent İnşaat imzası taşıyor. Aktivite alanları arasında; çocuk ve yetişkin yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, açık fitness alanı, basketbol sahası ve yürüyüş parkuru bulunan Tepe Şehir Konutları Antalya'da 3 blok ve 106 konut yer alıyor. Tepe Şehir Konutları Antalya daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Fenix 84 Antalya projesi
6 bin 500 metrekarelik alana sahip olan Fenix 84 Antalya projesi'nde 253 metrekarelik havuz, çocuk oyun alanı, vitamin bar, 138 araçlık kapalı otopark, toplantı odası, fitness ve sauna bulunuyor. 35 milyon yatırım bedelinden oluşan Fenix 84 Antalya projesi 8 bin 400 metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor. Fenix 84 Antalya projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181