Di-Ka İnşaat'tan Antalya Döşemaltı'na yeni konut projesi!
Di-Ka inşaat şirketi tarafından 125 bin metrekareye inşa edilecek 402 konutlu projenin temel atma törenine Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de katıldı. Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Turan Eren, Pal City Vali Konakları projesinin 200 konutluk ilk etabının bu yıl sonunda teslim edileceğini söyledi.

Üç Kapılardan eve giriş
Temeli atılan 2. etap projeyle de 7 farklı tipte 402 konut inşa edileceğini ve 36 ay süre sonunda anahtar teslimi yapılacağını kaydeden Eren, "Antalya merkeze 15 dakika uzaklıkta yer alan Pal City Vali Konakları'nı Döşemealtı'nın ve Antalya'nın tarihine, mimarisine saygı duyarak tasarladık. Pal City 2 Vali Konaklarında oturanlar artık evlerine tarihi Hadrian (Üç Kapılar) kapısından girecek. Projenin etrafım çevreleyen bisiklet ve koşu yolu ile 12 ay doğal ortamda spor yapabilme imkanınız olacak" dedi. Konutların 2018 yılında anahtar teslimi yapılacağını belirten Eren şöyle devam etti: "2+1,3+1, tek katlı müstakil villa, müstakil dubleks villa, havuzlu tek katlı gibi 7 farklı konut tipinin yer aldığı proje 2018'in üçüncü çeyreğinde teslim edilecek." Turan Eren pojede, 150 metrekare 2+1 daireleri 270 bin TL'den satışa sunduklarını belirtti.

Güvenilir kooperatifçilik
İnşaat sektöründe güven olgusunun önemine değinen Turan Eren, şöyle devam etti: "Projemize güvenip bizlerle yatırım ortaklığı yapan emekli bakanlarımız, müsteşarlarımız, mületvekillerimiz ve valilerimiz var. Geçmiş dönemlerde yaşanan olumsuz kooperatif örnekleri insanlarımızın zihninde hala yer edinmiş durumda. Bu olumsuz önyargıları ortadan kaldırabilmek için 'Garantili Kooperatifçüik' modelini geliştirdik. Üyelerimiz arsa üzerinden anlaşma yaptığımız banka ile ilişki kurduruyoruz. Üyelerimiz her ay aidatlarını bankaya ödüyor. Banka inşaatın ilerleme hızına göre parayı inşaata aktarıyor. Bankayı bir garantör gibi kullanıyoruz. Böylece bankadan daha düşük faizli kredide alabiliyoruz."

Esra ÖZKAN/Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181