Eco Marine projesi teslim tarihi!
Oxo Construction imzasıyla yükselen Eco Marine projesinin teslim tarihi belli oldu.

Alanyada hayata geçirilecek olan Eco Marine projesi Aralık 2017 de teslim edileceği planlanıyor.  Eco Marine projesi 5 bloktan oluşup, daire seçeneleri 1+1,2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanıyor. Eco Marine projesinde 35 adet 70 metrekarelik 1+1, 20 adet 120 metrekarelik 2+1, 20 adet 179 ila 240 metrekarelik 2+1 ve 147,5 ila 280 metrekarelik 2+1 ve 3+1 çatı dubleksleri bulunuyor. 
Eco Marine projesinin sosyal yaşam alanları arasında  açık ve kapalı havuzlar, sauna ve buhar odası, türk hamamı ve masaj odası, fitness salonu, cep sineması, bilardo, masa tenisi, air hockey, çocuk oyun kulübü, müzik odaları, vitamin bar, tenis kortu, basketbol ve futbol sahası, playstation oyun salonu, güvenlik sistemi, özel kapalı otopark, restaurant & cafe alanı yer alıyor.

Eco Marine projesi toplamda 100 daireden oluşuyor. 11 bin 700 metrekare arsa üzerine inşa edilen Eco Marine projesinin daire büyüklükleri 70 ila 280 metrekare arasında değişmektedir. Eco Marine projesi 5 bloktan oluşup, daire seçeneleri 1+1,2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanıyor.


Eco Marine nerede? tıklayınız.

Eco Marine fiyat bilgisi? tıklayınız.

Eco Marine nerede? tıklayınız.

Eco Marine iletişim!

Web: www.oxoconstruction.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181