E.K.Ş. Ekşioğlu Holding'ten Antalya'ya 3 yeni proje!
50 yılı aşkın tecrübesiyle yaşam standardı yüksek yapılar inşa eden E.KŞ. Ekşioğlu Holding, 7 bini aşkın aileyi ev sahibi yaptı, istanbul'da Beylikdüzü, Esen-yurt, Üsküdar, Ümraniye, Kartal ve Pendik Yalova'da Akköy ve Antalya Lara projesini teslim eden E.K.Ş. Holding, Libya ve Trablus vilayetinin de altyapı müteahhitliğini üstlenerek uluslararası piyasaya girdi. E.K.Ş. Holding Antalya'da şu an Gold Residence Kundu, Gold Residence Masa ve Gold Residence Urkay isimli 3 projeyi yürütüyor.

OTEL KONFORLU DAİRE
Kundu oteller bölgesinin merkezinde yer alan Gold Residence Kundu, denize ve plaja 2 dakika mesafede olup, otel konforu yaşatacak bir tatil imkanı sunacak. Havaalanına olan yakınlığı ile cazibesini arttıran Gold Residence Kundu, Lara ve şehir merkezine olan ulaşım kolaylığı ile de sosyal aktiviteler için imkan sağlıyor. E.K.Ş. Ekşioğlu Holding tamamlayıp gururla teslim ettiği Gold Residence Lara Projesi'nin ardından, Kundu projesi ile yatırımcılarına yüksek getiriler elde edecekleri alternatif bir fırsat daha verecek.

MASA DAĞI'NDA CENNET
Antaly'nın eşsiz manzarasının kuş bakışı izlendiği Masa Dağı'nda yer alan başlatılan bir diğer proje olan Gold Residence Masa Projesi, yüksek yaşam ve 2+1 (110 metrekare) dubleks daire seçestandartları sunuyor. Kente yakınlığı, ulaşım «ekleri yer alıyor. Urkay projesinde daireler; kolaylığı ile doğa ile iç İçe yaşama imkanı mobilyalı, ankastre ve beyaz eşyalı olacak. getiri vaat ediyor. Kundu oteller bölgesinde şehir merkezine 27 dakika uzaklıkta.

Hürriyet Akdeniz Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail köse 6 yıl önce

Neden fiyatları gösterilmiyor acaba lütfen

Avatar
Reyhan sahin 6 yıl önce

Yeni projenizi tetaylariyle ögrenmek istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tsk ler

banner182

banner181