Panorama Evleri Antalya iletişim!
Ulu Grup imzası ile iki etap şeklinde inşa edilen Panorama Evleri Antalya projesi iletişim bilgileri belli oldu.

Açık ve kapalı otoparkı imkanı yer alan Panorama Evleri Antalya projesinde 500 metrekare yüzme havuzu, fitness, çocuk kreşi, jeneratör sistemi ve satış sonrası destek hizmeti sunuluyor. Akdeniz manzarasına karşı yükselen Panorama Evleri Antalya projesi 1.100 metrekare sosyal alana sahip. Kuzeyinde ve güneyinde kapanmayacak dağ manzarası, güneyinde deniz ve şehir manzarası olan Panorama Evleri Antalya projesinde birinci etabı 10 blok, 152 daireden; ikinci etabı 9 blok 159 daireden oluşuyor. ​ 

İkinci etabının temeli geçtiğimiz günlerde atılan Panorama Evleri Antalya projesinin hemen yanı başında inşa edilecek olan, 4 km yürüyüş parkuruna sahip, şelale ve spor alanları ile donatılmış şehir parkı projesi yer alıyor.  Panorama Evleri Antalya projesi dahilindeki iş yerlerinde market, restaurant, cafe, kuaför vb. noktaları ile günlük ihtiyaçlarınız için alanlar bulunuyor.

Panorama Evleri Antalya nerede? Tıklayınız.

Panorama Evleri Antalya iletişim!
Telefon: 0242 344 44 71
Web: panoramaevleri.net

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181