Sur Yapı Antalya projesi fiyat listesi!
Toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacak olan Sur Yapı Antalya projesi fiyat listesi belli oldu. ​Sur Yapı Antalya projesi fiyat listesi şu şekilde; 47 metrekare 1+1 daireler 107 bin 100 TL, 78,5 metrekare 2+1 daireler 199 bin 800 TL, 118,5 metrekare 3+1 daireler 295 bin 200 TL ve 186,5 metrekare 4+1 daireler ise 460 bin 800 TL'den başlayan peşin fiyatlarla satışa sunuldu.

Yaklaşık 19 bin konutun bulunacağı Sur Yapı Antalya projesi Kepez'in Santral Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamından yapılan Sur Yapı Antalya projesinde toplam 261 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alan planlanıyor. 

Sur Yapı imzası ile inşa edilecek olan Sur Yapı Antalya projesinde 5 bin 73 konut bulunacak. Antalya Kepez Santral kentsel dönüşüm projesi olan ​Sur Yapı Antalya projesinde meydanlar, göletleri müzeler, yeşsur il alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane ve pazar alanları yer alacak.

Sur Yapı Antalya projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Sur Yapı Antalya projesi nerede? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
servet kılıç 6 yıl önce

1+1 ve 2+1 lerin peşin fiyatlari ve vadeli fiyatları nı öğrenmek istiyorum

Avatar
ismet keskin 6 yıl önce

2+1 daire peşinat ve taksit fiyatları detaylı bilgi verebilirmisiniz

Avatar
Erdogan ünlüsoy 6 yıl önce

Daha detayli bilgi istiyorum ödeme secenekleri neler taksitle oluyormu

Avatar
Mustafa BALYEMEZ 6 yıl önce

1 artı 1 ler kaç tl peşinatla oluyor

Avatar
Ahmet 6 yıl önce

2arti1Dayrepesin ne kadar

Avatar
Derya 6 yıl önce

Önden yüzde kaci pesin ve kac ay taksit mesela 3+1 bir daire tam kac Lira?

Avatar
Ali Eyidoğan 6 yıl önce

İrtibat numara satışlarda hemen tapu veriliyormu

Avatar
ugur 6 yıl önce

ilk satısta yuzde 35 odeme oluyor daha sonra 36 boyunca yuzde 55 lık dılım aylık odenıyor eylul 2018 de de yuzde 10 luk ara odeme mevcut nakıt alımda sanırım yuzde 10 ındırım vardı

banner182

banner181