Sur Yapı Antalya projesi Kasım sonunda satışa çıkıyor!
Sur Yapı, Antalya Kepez'deki 1 milyon 300 bin metrekarelik alan üzerinde gerçekleştireceği dev kentsel dönüşümprojesini Kasım ayı sonunda satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Ön talep toplama sürecinin devam ettiği projede hafriyat çalışmalaımm yüzde 50 oranında tamamlandığını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Kasım ayı sonunda satışa çıkmayı planladıklarını açıkladı. Projede toplumun her kesimine hitap edecek konutlara yer veı eceklerini ifade eden Elmas, "Metrekaresi 3 bin liradan 5 bin liraya kadar her bütçeye ve beklentiye uygun ürün üreteceğiz" dedi. Projenin Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olduğunu vurgulayan Elmas, her yönüyle örnek bir uygulama yapmak istediklerini kaydetti.

Projenin, uygulanan geri dönüşüm modeliyle de öne çıkacağını vurgulayan Altan Elmas, şöyle konuştu:

HURDA DA DÖNÜŞÜYOR
"Hafriyattan çıkan yüzlerce ton molozun geri dönüşümünü sağladık, bunları proje yapımında kullanacağız. Yaklaşık 600 ton demiri betondan ayrıştırdık, 800 ton demiri daha ayrıştıracağız. Çıkan 3 farklı beton malzemesi, kanalizasyonyağmur suyu ve içme suyu hattının dolgu malzemesi olarak kullanılacak. Yollardan ve kazılardan çıkan nebati toprak malzemesi de projedeki peyzaj işlerinde kullanılacak. Proje alanından çıkan 114 ton ahşap ise yakacak olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı."

Takvim Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181