Sur Yapı Antalya projesi ön satış kampanyası!
Ön satış günlerinin başladığı Sur Yapı Antalya projesi konut alıcılarına ön satış kampanyası kapsamında tamamı peşin ödemelere yüzde 10 indirim imkanı sunuyor. Ayrıca iki farklı ödeme imkanının da yer aldığı Sur Yapı Antalya projesinin birincisinde yüzde 20 peşin, yüzde 80'lik kısmı ise banka kredisi şeklinde ödenebiliyor. Bu ödeme imkanı kapsamında yüzde 5 iskontonun uygulandığı ödeme seçeneğinin ikincisinde yüzde 35 peşin alınıyor, Eylül 2018'de yüzde 10 ara ödeme alıyor, kalan kızım ise vade farksız 36 eşit takside bölünüyor.

Toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacak olan Sur Yapı Antalya projesi 1 milyon 300 bin metrekare proje alanında hayata geçirilecek. Hak sahiplerine 5 bin 73 daire ayrılan Sur Yapı Antalya projesinde meydanlar, göletleri müzeler, yeşsur il alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane ve pazar alanları bulunacak. 

Antalya Kepez Santral kentsel dönüşüm projesi olan ​Sur Yapı Antalya projesinde yaklaşık 19 bin konut alacak. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamından yapılan Sur Yapı Antalya projesi Kepez'in Santral Mahallesi'nde inşa edilecek.

Sur Yapı Antalya projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Sur Yapı Antalya projesi fiyat listesi? Tıklayınız.

Sur Yapı Antalya projesi nerede? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181