Sur Yapı Antalya projesi ön talep toplamaya devam ediyor!
Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamından yapılan Sur Yapı Antalya projesi ön talep toplamaya devam ediyor.

Hak sahiplerine 5 bin 73 daire ayrılan Sur Yapı Antalya projesinde ​hak sahiplerine hiç para ödemeden metrekare hakları kadar daire sahibi olması, hak sahiplerine mevcut yerlerine en yakın konut alanlarından daire verilmesi, ister büyük bir tek daire ister küçük metrekareli iki daire sahibi olması gibi imkanlar sunuluyor. Yaklaşık 19 bin konutun bulunacağı Sur Yapı Antalya projesi Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak.

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Sur Yapı Antalya projesinde meydanlar, göletleri müzeler, yeşil alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane, pazar alanları bulunacak. Kepez'in Santral Mahallesi'nde inşa edilecek olan Sur Yapı Antalya projesi 1 milyon 300 bin metrekare proje alanında hayata geçirilecek. Proje toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacak.

Sur Yapı Antalya projesi ön talep formu için tıklayınız.

Sur Yapı Antalya projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Sur Yapı Antalya projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özlem şahin 6 yıl önce

Herkes için ıyi olacağına inanıyorum ve kendi adına eşinden ayrı kadınlara güç olacağına inanıyorum bunun için teşekkür ederim

banner182

banner181