Turaçlar Group'tan Konyaaltı'na yeni proje; Sunis Residence
6 bin 527 metrekare büyüklüğünde peyzaj alanının planandığı Sunis Residence Turaçlar Group imzasıyla hayata geçiriliyor. 25 bin 400 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Sunis Residence projesinde depo ve diğer ticari hizmet alanları yer alıyor.

Daire büyüklükleri 100 ila 800 metrekare arasında değişen Sunis Residence projesinin lokasyonu ile dikkat çekeceği öngörülüyor. Toplam 152 konuttan oluşan Sunis Residence projesinin tüm daireleri deniz manzarasıyla tasarlanıyor.

Konyaaltı konut projeleri arasında bulunan Sunis Residence projesinde kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, restoranlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, dinlenme alanları ve kent mobilyaları, akıllı ev sistemi yer alıyor.

Sunis Residence teslim tarihi? Tıklayınız.

Sunis Residence nerede? Tıklayınız.

Sunis Residence fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181