Antalya Serik'te kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), kentsel dönüşüm ihaleleri kapsamında yaptığı ihalelere turizm bölgelerini de ekledi.

TOKİ, proje kapsamında hak sahipliği tespiti, kentsel tasarım ve mimari projelerin hazırlanması, mevcut taşınmazların durumu, mülkiyet analizi, kıymet takdirine ait değerlemelerin elde edilmesi için de ihale süreci başlattı. İhale şartnamesine göre kentsel dönüşümün ilk etabı olan ihale sürecinin tamamlanmasının ardından 300 gün sürecek. TOKİ tarafından Serik'in tam merkezinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları 22.7 hektar büyüklüğünde bir alanı kapsıyor. Kökez, Yeni, Cumhuriyet ve Merkez mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm alanında konut, ofis veya dükkan olarak kullanılan 415 bina yer alırken bu binalarda 500 konut, bin 5 işyeri bulunuyor.

Habertürk Akdeniz Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertuğrul Okudan 8 yıl önce

Serik;Kentsel dönüşüm kapsamında,tesbit edilen alan dışında veya sınırında olan yerlere neden ruhsat verilmiyor,halk mağErtuğrul Okudandur.

banner182

banner181