Egün Turan Antalya Finike'de yapılacak projeleri inceledi!
Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Finike'ye gelerek yapılacak projeleri yerinde inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'ı ağırladı. Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, TOKİ tarafından gerçekleştirilecek olan projelerin ön incelemesini yapmak için Finike'ye gelen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'ı ağırladı. Ziyarette Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'a, Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Ak Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ da eşlik etti.

Liman üstünde bulunan TOKİ arsalarının Finike Belediyesi insiyatifinde kullanılması ve TOKİ yardımı ile projelendirme yapılması konularında görüşmeler yapan Finike Belediye Başkanı Sarıoğlu ve TOKİ Başkanı Ergün, yapılacak projelerin Finike için en iyisi olması konusunda anlaştı.

Başkan Sarıoğlu, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ve bera berindekilerle, Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu'ya Fi nike'ye gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür etti. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, incelemelerini tamamlamasının ardından programına devam etmek üzere Finike'den ayrıldı. 

Gökhan TEMEL / Vatı Antalya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet KAYA 6 yıl önce

Antalya İlimizde TOKİ den ev almak istiyorum,Merkez veya Manavgat,Finike ilçelerine yapılacak tokiye nasıl müracaat yapa bilirim,saygılarımla arz

Avatar
Saadet kılçık 6 yıl önce

Nezaman başlıyor toki çalışmaları

Avatar
Saadet kılçık 6 yıl önce

Nezaman başlıyor toki çalışmaları

banner182

banner181