TOKİ Antalya Akseki'de ÇED süreci başladı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Antalya ili Akseki ilçesi Sarıhacılar Mahallesi'nde hayata geirilecek olan 409 konutun ÇED süreci başladı.

Toplam maliyeti 34 milyon 566 bin TL olacak olan TOKİ Antalya Akseki projesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Çevresel Etki Değerlendirme ÇED süreci başladı. TOKİ Antalya Akseki konutları dar gelirli aileler için hayata geçirilecek. 2 bloktan oluşan TOKİ Antalya Akseki projesi 69 bin 596 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek.

TOKİ Antalya Akseki konutlarının içerisinde 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami de yer alıyor. Proje ÇED süreci tamamlanmasına müteakip, ihale sonuçlarına bağlı olarak yüklenici tarafından projenin inşaat yapım çalışmalarına başlanılacak ve 14 ayda bitirilecek.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181