TOKİ Antalya Gazipaşa projesi 2018'de başlayacak!
Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik'in girişimleri sonucu TOKİ, ilçede yaptığı çalışmaları sonuçlandırdı. Bakılar ve Koru mahallelerinde bulunan hazineye ait toplam 144 dönüm arazi, TOKİ'ye devredildi.

Belediye Başkan Adil Çelik, Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya başkanlığında yapılan Halk Günü toplantısında bir vatandaşın sorusu üzerine TOKİ projesi ile ilgili bilgi verdi. Başkan Çelik, Yer teminini yaptık. TOKİ'nin elemanları geldi ve hazineden yeri devir aldı. Şuanda da orada planlamayla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bununla ilgili çalışmaları biz yapacağız diye TOKİ'ye söz vermiştik. Çünkü biz yapmazsak TOKi'nin burada işleri çok uzayacaktı. Tahminim bu yılın sonuna kadar burada ki işleri bitiririz. Sözleşmeleri imzaladık, inşallah ondan sonra projeleri TOKİ'ye götürüp vereceğiz. 2018'de temeli atarız diye düşünüyorum. TOKİ'yi yüzde yüz yapacağız. En zoru olan arsa temini ve teslimini bitirdik. Şuanda projeler yapılıyor. Gazipaşa'da normal TOKİ projeleri gibi 8-9 katlı evler yapmayı düşünmüyoruz. Gazipaşa'nın dokusuna uygun 2 ve 3 katlı belki de tek katlı konutlar olacak. O nedenle, dokuya uygun, özel bir proje yaptırıyoruz. Projeyi tamamladıktan sonra TOKİ Başkanlığına sunacağız. Koru ve Bakılar mahallesinde çok güzel bir arazide, yöre mimarisine uygun projeler ile inşallah projemizi hayata geçireceğiz. Gazipaşa'ya şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Alanya Postası Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma saraç 6 yıl önce

Başvurmak istiyorum yardimci olurmusunuz iletişim no varmi

Avatar
SEHER YILDIRIM 6 yıl önce

Basvuda bulunmak istiyorun nerden olacagim yardimci olurmusunuz

Avatar
SEHER YILDIRIM 6 yıl önce

Basvuda bulunmak istiyorun nerden olacagim yardimci olurmusunuz

Avatar
SEHER YILDIRIM 6 yıl önce

Basvuda bulunmak istiyorun nerden olacagim yardimci olurmusunuz

banner182

banner181