Ardahan'da tarihi eserlerin restorasyon ve onarım çalışmaları başladı!
Belediye Başkanımız Sn. Faruk Köksoy’un davetiyle İlimize gelen, Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdürü Sn. Yalçın Kurt ve beraberindeki heyet, Ardahan’daki taşınmaz kültür varlıkları restorasyon ve onarımı için çalışma başlatıldı.

Ardahan Valimiz Sn. Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkanımız Sn. Faruk Köksoy, Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdürü Sn. Yalçın Kurt,  Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Sn. Melik Ayaz, Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Sn. Kaptan Zeynel Abidin Yaşlı, Kars Müze Müdürü Sn. Necmettin Alp,  AK Parti Ardahan İl Başkanı Sn. Yunus Baydar, Çıldır Kaymakamı Sn. Bedirhan İmamoğlu, Çıldır Belediye Başkanı Sn. Yakup Azizoğlu  ile birlikte Ardahan’daki taşınmaz kültür varlıkları Ardahan Kalesi ve Kongre Binası, Çıldır Akçakale Adası ve Şeytan Kalesi, başta olmak üzere Restorasyon ve korunmasına yönelik geniş çaplı inceleme yapıldı.

Ardahan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181