Atakent Nevi Konutları'nda kaçırılmayacak Mayıs ayı kampanyası!
Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Ataseven, önümüzdeki dönem konut kredilerinde faiz oranlarının düşeceğini öngörerek faiz indirimini başlattıklarını söyledi.

Yüzde 0.79 faiz oranı tüketiciyi cezbediyor

Bahar ayına hızlı bir giriş yapan Ataseven Group, Atakent Nevi Konutları projesi için konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.79'a düşürerek tüketicinin yüzünü güldürmeyi başardı. Özel bir banka ile yapılan anlaşma ile kredi faizlerini düşüren şirketin Mayıs ayı boyunca sürecek kampanyasına ev sahibi adaylarının ilgisi büyük. Uygun faiz oranlarının tüketicinin konut tercihinde öncelikli olduğunu belirten Ataseven, Atakent Nevi Konutları'nın sosyal donatılarının da tercih edilmelerindeki en önemli sebeplerden biri olduğunu söyledi. 

Her ay bir etkinlik 

Atakent Nevi Konutları'nın satış ofisinin bulunduğu alanda her ay bir etkinlik düzenleyen Ataseven Group, Nisan ayında döner partisi, Mayıs ayında ise brunch partileri düzenledi. Tüm halka açık olan etkinliklerde bir araya gelen tüketiciler hem örnek daireyi gezme imkanı buluyor hem de kendileri için hazırlanan yemek alanında hoş vakit geçiriyor.

Atakent 1. etap ve Atakent 2. etapta büyük başarı yakalayarak iki etapta toplam 348 daireyi ev sahipleriyle buluşturan Ataseven Group, aynı lokasyonda yer alan Atakent Nevi Konutları'nda da sektörün standartlarını belirlemeye ve yükseltmeye devam ediyor. Bir nevi Atakent Evlerinin devamı olan Atakent Nevi Konutları, butik proje olma özelliğiyle ön plana çıkıyor. 96 konuttan oluşan projeleri ile komşuluk ilişkilerini canlandırmayı amaçladıklarını ifade eden Ataseven, 2017'nin Aralık ayında teslim edilecek konutlar için çalışmalarına ara vermeden  devam ettiklerini belirtti.

Yaşam başladı

Ataseven, her katında 3 daire bulunan projede 2 farklı tipte 4+1 daire seçeneği sunulduğunu belirterek Mayıs ayı kampanyalarının ev sahibi adayları için ayrıcalıklı bir fırsat olduğunu ifade etti. Ataseven, "Atakent Evlerinde 348 dairenin iskanı alınarak yaşam başladı. Atakent Nevi Konutları'nın ise inşaatı devam ediyor. Atakent 1 ve 2 konutları gibi Atakent Nevi Konutları da çok keyifli bir proje oldu. Atakentevleri 1. etap ve 2. etap projelerimizden farklı olarak kapalı otoparkı bulunan Atakent Nevi Konutları'nda kışın kar temizlemek ya da buz kazımak, yazın ise sıcak bir araca binmek zorunda kalmayacaksınız. Blokların zemin katından kapalı otoparklara ulaşım direk sağlanabiliyor. Atakent Nevi Konutları'nın bir diğer artısı da her mevsim yüzme keyfini yaşayabileceğiniz kapalı yüzme havuzu olması. Bunun dışında çok keyifli bir peyzaj düzenlemesi yaptık. Hem çocuklar için çim amfi, çocuk oyun parkları ve spor alanları gibi sosyal alanlar oluşturduk hem de büyüklere yönelik keyifle yürüyüş yapabilecekleri yürüyüş yolları, oturabilecekleri oturma mekanları, kamelyalar oluşturduk" dedi. 

Vatan Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181