Atış Premium devler sahnesinde!
Nef, Dumankaya, Polat Holding ve Torunlar GYO gibi inşaat sektörünün güçlü markalarının projeleri ile yarışacak olan Atış Yapı, kentsel dönüşüm kategorisinde yarışmaya katılarak finale kalmayı başaran ilk ve tek Bursa markası oldu.

Hayata geçirdiği konut ve yaşam projeleri ile Bursa inşaat sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Atış Yapı, son olarak yapımını devam ettirdiği Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde 420 konut ve 83 ticari alandan oluşan Atış Premium projesi ile Bursa'nın öne çıkan projelerinden birine daha imza atmayı başarmıştı.

7 Nisan 2016 tarihinde EmlakSayfasi.com.tr tarafından düzenlenen "Şehrin Yıldızları Gayrimenkul Ödülleri" yarışmasında da "Kentsel Dönüşüm Özel Ödülü" alarak ilk ödülünü kazanan Atış Premium projesi, katıldığı ikinci yarışmada da finale kalarak bu alanda önemli bir başarı yakaladı.

DEVLER SAHNESİNDE BÜYÜK REKABET
9 Kasım 2016 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşecek ve ödüller sahiplerini bulacak olan yarışmanın "En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi-Devam Eden" kategorisinde Atış Premium projesinin yanı sıra yer alan diğer projeler ise; Dumankaya ON Kağıthane, İnistanbul Topkapı, Piyalepaşa İstanbul ve 5.Levent oldu. 

Sign of the City Awards 2016 jürisi, teknik elemeyi geçen projeler arasından ön eleme yaptı ve final değerlendirme toplantısında ön elemeyi geçen projeler ile ilgili  değerlendirme yaptı. Bu toplantının sonucunda finalistleri belirledi ve arasından her kategoride ödül almaya hak kazanan projeyi seçti.

Sektör profesyonelleri, saygın akademisyenler ve sektöre ilgi duyan iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan Sign of the City 2016 jürisinde, Prof. Dr. Güzin Konuk (MSGSÜ Kentsel Tasarım Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı) ve Prof. Dr. Suha Özkan (World Architecture Community Kurucu Başkanı) eşbaşkan oldu.

Jürinin diğer isimleri ise şöyle: “Avi Alkaş (JLL Türkiye Ülke Başkanı), Avni Çelik (GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı), Aytek İtez (Türkiye Serbest Mimarlar Derneği Başkanı), Aziz Torun (GYODER Başkanı), Ersun Bayraktaroğlu (GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), F.Fethi Hinginar (Türkiye İMSAD Başkanı), Faruk Göksu (Kentsel Strateji Kurucu Ortağı), Füsun Yılmaz Phillipson (GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Haluk Sur (GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Dr. M. Emre Çamlıbel(Boğaziçi Üniversitesi) , Nazmi Durbakayım (İNDER Başkanı), Neşecan Çekici (GYODER Yönetim Kurulu Üyesi), Ömer Faruk Çelik (KONUTDER Başkanı), Ömer Taviloğlu (Mudo Yönetim Kurulu Başkanı), Prof. Dr. Sinan Mert Şener (İTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı), Yalçın Ayaydın (Ayaydın-Miroglio Grup Yönetim Kurulu Başkanı), Zafer Baysal (AMSTAR Kıdemli Başkan Yardımcısı)

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181