Atış Premium Soğanlı'da yükseliyor!
Atış Yapı imzasıyla 85.000 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Atış Premium projesi Osmangazi Belediyesi'nin Soğanlı kentsel dönüşüm uygulama alanı içerisinde yükseliyor.

30 blokta 420 daireden oluşan Atış Premium projesi yatay mimarinin bir örneği olarak tasarlanıyor. Bursa Botanik Park'ın karşısında yer alan Atış Premium projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 normal daire tiplerinden oluşuyor. Atış Premium projesinde daire büyüklükleri ise 100 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor.

14.000 metrekare sosyal donatı alanı bulunan Atış Premium projesinde 100 araçlık açık otopark, 420 araçlık kapalı otopark ve 600 metre yürüyüş yolunun yanı sıra 7/24 güvenli bir yaşam da sizlere sunuluyor.

Atış Premium'da ön talep toplanıyor.

Yüzme havuzu, spor ve fitness merkezi, 80 adet mağazası, çocuk oyun alanları ve hırsız alarmı bulunan Atış Premium projesinde su ve duman dedektörü de kullanılıyor.

Lokasyon olarak oldukça avantajlı olan Atış Premium projesi Marmara'nın en büyük botanik parkına yürüyüş mesafesinde olması geliyor.

Atış Premium iletişim!
Adres: 19 Mayıs Mahallesi Temizel Caddesi No:8 NİLÜFER BURSA
Telefon: 444 90 16 
Web: 
www.atisyapi.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181