Atış Yapı'dan yeni proje; Atış Premium
Atış Yapı tarafından Osmangazi ilçesi Soğanlı bölgesinde hayata geçecek olan Atış Premium projesi sosyal donatı alanları ve yatay mimarisi ile dikkatleri çekiyor.

Bursa Botanik Park karşısında yapımına başlanan ve Osmangazi Belediyesi'nin Soğanlı kentsel dönüşüm uygulama alanı içerisinde yer alan Atış Premium projesi toplamda 420 daireden oluşuyor. Yatay mimarinin bir örneği olarak tasarlanan Atış Premium, konut alanlarının yanı sıra oluşturulan ticari alanlar ile de yeni bir cazibe alanı olmayı amaçlıyor.

2+1, 3+1 ve 4+1 normal daire tiplerinin yer aldığı Atış Premium projesinde daire büyüklükleri ise 100 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor.

Yürüyüş alanları, meydanlar, çocuk oyun parkları, spor salonları, dinlenme alanları ve yüzme havuzlarının bulunduğu Atış Premium projesinin öne çıkan özelliklerinin başında ise Marmara'nın en büyük botanik parkına yürüyüş mesafesinde olması geliyor. 

Henüz tamamlanmadan "Kentsel dönüşüm özel ödülü" alarak büyük bir başarıya imza atan Atış Premium'da satışlar henüz başlamazken projeden ev sahibi olmak isteyenler için ön talep toplama işlemi devam ediyor.


Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sabri bey 8 yıl önce

Bu proje de ev fiyatları kaç para ?

Misafir Avatar
gülçin 7 yıl önce @Sabri bey

evler harika malzeme kalitesi görünüş olarak mükemmel fiyatlar biraz yüksek kalıyor 4. kat 2+1 daire 320.000tl eylül sonu zam olacağını söylediler sınırlı sayıda daireler kalmış ilgililenlere duyurulur

Beğenmedim! (2)

banner182

banner181